loading...
حوزه علمیه نعمانی گمیشان
ملا محمد سلیم بازدید : 175 جمعه 1392/05/25 نظرات (0)

تصاویر زیر از مراسم حج سال 1372 هـ از عدسی دوربین یک دانشجوی مسلمان پاکستانی الاصل به نام عبدالغفور به تصویر کشیده شده است. او که همراه پدرش در جنوب آفریقا مشغول به کار بود، پس از آن که پدرش او را برای تحصیل در رشته مدیریت بازرگانی به دانشگاه هاروارد آمریکا فرستاد به دفتر یکی از مجلات پایتخت رفت و به آنها گفت که برای ادای فریضه حج عازم مکرمه و عکسبرداری از مراسم حج برای شناخت دنیای غرب با شعائر مقدس اسلام است تا در یکی از شمارگان مجله به چاپ برسد. آنها با پیشنهاد وی موافقت کرده و دو دوربین عکاسی رنگی در اختیارش گذاشتند. عبدالغفور دوربین ها را به همراه تصاویری فوق العاده به مجله جهانی جغرافیا بازگرداند که در مجله چاپ شد.


عکسهای بسیار کمیاب و نادر از حج

عکسهای بسیار کمیاب و نادر از حج

عکسهای بسیار کمیاب و نادر از حج

 

بقيه در ادامه مطلب

ملا محمد سلیم بازدید : 122 سه شنبه 1392/05/15 نظرات (0)

 

الـوداع الـوداع یا شهـر رمضـان

الـفـراغ الـفـراغ یا شهـر تـراویـح و التـسـابیـح وختـم القـرآن

الـوداع الـوداع یا شهـر رحمة و المغفـرة و الغفـران

الـفراغ الـفراغ یا شهـر الـذی انـزل فیـه القـرآن

یا حنـان یا منـان یا ذاالفضـل والاحسـان

یا حنـان یا منـان یا ذاالکـرم والاحسـان

یا حنـان یا منـان یا ذاالجـود والاحسـان

ثـبـت قلـوبـنا بالایمـان , آمـیــن نـرجـوا عفـوک یا رحمـان

ملا محمد سلیم بازدید : 53 چهارشنبه 1392/05/09 نظرات (0)

«وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ» ( قدر: ۲) و تو چه می‌دانی که شب قدر چه شبی است. این‌‌ همان شب مبارکی است که در کتاب خدا اینگونه توصیف شده است: «حم * وَالْکِتَابِ الْمُبِینِ * إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةٍ مُّبَارَکَةٍ إِنَّا کُنَّا مُنذِرِینَ * فِیهَا یُفْرَقُ کُلُّ أَمْرٍ حَکِیمٍ * أَمْرًا مِّنْ عِندِنَا إِنَّا کُنَّا مُرْسِلِینَ * رَحْمَةً مِّن رَّبِّکَ إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ» دخان: آیات ۱-۶. حاء، میم. سوگند به کتاب روشنگر، [که‌] ما آن را در شبى فرخنده نازل کردیم، [زیرا] که ما هشداردهنده بودیم. در آن [شب‌] هر [گونه‌] کارى [به نحوى‌] استوار فیصله مى‌یابد. [این‌] کارى است [که‌] از جانب ما [صورت مى‌گیرد]. ما فرستنده [پیامبران‌] بودیم. [و این‌] رحمتى از پروردگار توست، که او شنواى داناست. 

از نظر ابن عباس، قتاده، سعید بن جبیر، عکرمه و مجاهد و دیگر علمای سلف و مفسران منظور از «اللیلة المبارکة»‌‌ همان شب قدر است که قرآن در آن نازل شده است و در آن هر کاری به خوبی فیصله می‌یابد یعنی نوشته و تشریح می‌شود. گفته‌اند منظور این است که در این شب مبارک کار‌ها برای فرشتگان تبیین می‌شود. 

همچنین گفته‌اند که در این شب سرنوشت مخلوقات در طول سال رقم می‌خورد و زندگان و مردگان و نجات یابندگان و هلاک شوندگان، افراد خوشبخت و بدبخت، سالم و بیمار، عزیز و ذلیل، خرمی و خشکسالی و تمام آنچه خداوند تبارک و تعالی در ظاهر اراده کرده است نوشته می‌شود. درباره‌ی نوشتن سرنوشت‌ها در شب قدر خدا می‌داند که آیا در این شب از لوح محفوظ انتقال می‌یابد یا خیر؟ به همین خاطر ابن عباس فرموده است: انسان‌هایی هستند که در میان مردم راه می‌روند در حالی که نام آن‌ها در لیست مردگان است و سپس این آیات را تلاوت کرد: «إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةٍ مُّبَارَکَةٍ إِنَّا کُنَّا مُنذِرِینَ * فِیهَا یُفْرَقُ کُلُّ أَمْرٍ حَکِیمٍ» ابن عباس می‌فرماید: کار دنیا از یک سال تا سال بعد در این شب فیصله می‌شود. 

 

بقیه در ادامه مطلب

ملا محمد سلیم بازدید : 152 چهارشنبه 1392/05/09 نظرات (1)

دهه‌ی آخر ماه رمضان از شب 21 رمضان آغاز و با حلول عید فطر و پایان یافتن ماه رمضان به پایان می‌رسد خواه کامل (30 شب) باشد و خواه ناقص (29 شب). در صورت دوم به جای ده شب، نه شب پایانی خواهیم داشت و آن‌گاه اطلاق عنوان دهه‌ی آخر تنها از باب تغلیب است چون غالباً در دهه‌ی سوم ماه مبارک ده شب داریم نه 9 شب. 

دهه‌ی آخر ماه رمضان بر روز‌ها و شبهای دو دهه‌ی نخست آن فضل بیشتری دارد چرا که شبهای احیایی است که پیامبر خدا -صلى الله علیه وسلم- همه‌ی آن‌ها را زنده می‌داشت و شب قدر که از هزار ماه بهتر است در میان شب‌های آن قرار دارد. 

پیامبر خدا (ص) ده شب آخر را با بذل عنایت بیشتر و سهم افزونتری از تلاش و عبادت و خیرخواهی پاس می‌داشت و سعی و کوششی را که در آن‌ها می‌کرد در سایر شب‌ها انجام نمی‌داد. 

در این خصوص در صحیحین از حضرت عایشه (رضی الله عنها) روایت شده است که: هرگاه ده شب آخر ماه رمضان فرا می‌رسید رسول خدا (ص) ازار خود را محکم می‌بست، شب زنده‌داری می‌کرد و خانواده‌اش را هم بیدار می‌نمود. مسلم اضافه می‌کند که ایشان با جدیت کوشش نموده و ازارش را محکم می‌بست. 

 

بقیه در ادامه مطلب

ملا محمد سلیم بازدید : 53 چهارشنبه 1392/05/09 نظرات (1)

شب قدر چیست؟ آیا همان شب نزول قرآن نیست که از هزار ماه برتر است؟

(‏‏لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ)[قدر:3]، آیا همان شب پر از سلامتی نیست که با عبادت و تلاوت  قرآن و تفکر به صبح می‌رسد؟

ای انسان‌! تو کی هستی؟ از کجا آمده‌ای؟ در چرخه‌ی کائنات چه قدر و مقامی داری؟ بیا امشب را با کمی تفکر به صبح برسانیم. تو می‌دانی که دو وجهی هستی و ترکیبی از جسم و روحی؟ به جسم خودت فکر کن.

 (‏وَفِي أَنْفُسِكُمْ أَفَلَا تُبْصِرُونَ)[ذاریات:21]

 آفرینش جسم تو از خاک است و گِل سیاه و گندیده. 

(‏وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ صَلْصَالٍ مِنْ حَمَإٍ مَسْنُونٍ‏)[حجر:26]، پس غرور تو از چیست؟ به چی می‌نازی؟ 

 

ای انسان کوچک! تو در دنیای طبیعت به اندازه‌ی یک مورچه پشتکار نداری، اندازه‌ی دیگر موجودات به خود متکی نیستی. آیا در گردش‌هایت‌، اندازه‌ی خودت را با یک کوه مقایسه کرده‌ای؟ آیا به اندازه‌ی یک کوه، بلند هستی؟ (إِنَّكَ لَنْ تَخْرِقَ الْأَرْضَ وَلَنْ تَبْلُغَ الْجِبَالَ طُولًا)[اسرا:37]. چرا مغرور بر زمین راه می‌روی و به زیردستانت نگاه نمی‌اندازی؟

 

بقیه در ادامه مطلب

ملا محمد سلیم بازدید : 343 چهارشنبه 1392/05/09 نظرات (1)

     قدر نمازی

http://s5.picofile.com/file/8130424142/10427266_1024580690904955_6453946358348576619_n.jpg

 

 

آزی ایکی رکعت نفل قدر گیجه ده :

اولقی و ایکینجی رکعتده الحمد دن صونگ  ۷ گزگ قل هو الله احد نی اوقیلار ، نماز دان صونگ ۷۰ گزگ استغفرالله واتوب الیه دییلار واوندان صونگ شو دعانی تاوشیرلیبدور :

اللهُمَّ انَّکَ عَفـُوٌّ کَریمٌ تُحِبُّ العَفوَ فَاعفُ عَنِّی

ملا محمد سلیم بازدید : 67 چهارشنبه 1392/05/09 نظرات (0)

سجده تلاوت

قرآن ده اون دورت 14 آیه بار ، هرکیم شوننگ هر بیرنی اوقیسه یا اشتسه سجده اتمگ واجب بولور . شول ساندان

1-آیه 206 سوره اعراف                  8- آیه 25 و 26 سوره نمل

2- آیه 15 سوره رعد                      9- آیه 15 سوره الم السجده

3- آیه 49 و 50 سوره نحل              10- آیه 24 و 25 سوره ص

4- آیه 109 سوره بنی اسرائیل          11- آیه 37 و 38 سوره حم السجده

5- آیه 58 سوره مریم                    12- آیه 62 سوره نجم

6- آیه 18 سوره حج                     13- آیه 20 و 21 سوره انشقاق

7- آیه 60 سوره فرقان                  14- آیه 19 سوره علق

سجده تلاوت ترتیبی

دسلاب دیک دوران یا اتوران حاتنده شو طریقه نیت ادر:

نَوَی۫تُ أن أس۫۫جُدَ سَج۫دَةَ ال۫تِلاوَةِ مُتَوَجِّهاً إلیٰ جِهَةِ القِب۫لَةِ خٰالِصاً للهِ تَعالیٰ الله اکبر

دیب بیر گزگ سجده ادیت الله اکبر دیب بیله اوتوریب بو دعانی اوقار :

سَجَد۫تُ لِلرَّح۫مٰنِ وَ اٰمَنتُ بِالرَّح۫مٰنِ فَاغ۫فِر۫لِی۫ ذُنُوبِی۫ یٰا رَح۫مٰنُ سَمِعنا وَأطَعنا غُفرانَکَ رَبَّنا وَ إلَیکَ المَصِیر

 

تعداد صفحات : 13

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 128
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 83
  • آی پی امروز : 48
  • آی پی دیروز : 44
  • بازدید امروز : 53
  • باردید دیروز : 48
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 177
  • بازدید ماه : 148
  • بازدید سال : 3,884
  • بازدید کلی : 91,287
  • کدهای اختصاصی